31.08.2018

Редакція 2.0 конфігурації "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" отримала сертифікат "Сумісно! Система програм 1С:Підприємство!"

Успішно пройшов сертифікацію на отримання статусу "Сумісно! Система програм 1С:Підприємство" програмний продукт "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" редакція 2.0, який розроблений ПП "Ін-Агро" (м. Черкаси) та був представлений на сертифікацію як доповнення до типової конфігурації "Бухгалтерія для України" редакції 2.0, розроблене в режимі керованої прикладної програми.

На основі редакції 2.0 конфігурації "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" планується випустити електрону поставку спільного програмного продукту. Про початок продажів електронної поставки можна буде дізнатися з інформаційних листів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

 

"Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України", редакція 2.0

Основні функціональні можливості:

  • облік біологічних активів, у тому числі тих, що амортизуються (в рослинництві і тваринництві)
  • облік автотранспорту і сільгосптехніки
  • облік взаєморозрахунків з оренди землі (облік пайовиків)
  • облік переробки та допоміжних виробництв
  • розширені можливості обліку заробітної плати
  • аналіз витрат, розрахунок собівартості готової продукції
  • формування галузевої регламентованої звітності

Програмний продукт може ефективно використовуватися на підприємствах з виробництва та переробки сільськогосподарської продукції (тваринництво, рослинництво і птахівництво).

Конфігурація "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" редакції 2.0 розроблена на основі конфігурації "Бухгалтерія для України" редакції 2.0 із збереженням основних можливостей і механізмів цього рішення. Конфігурація не є самостійним програмним продуктом, для її роботи необхідна наявність типової конфігурації "Бухгалтерія для України" редакції 2.0 на базі платформи "1С:Підприємство 8" не нижче версії 8.3.8.2322.

Програмний продукт є захищеним і містить фрагменти коду, які не підлягають зміні користувачем, має захист від несанкціонованого використання. При цьому реалізований принцип максимальної відкритості коду для забезпечення можливості адаптації продукту під потреби кінцевих користувачів.


Додаткову інформацію щодо програмного продукту можна отримати в компанії ПП "Ін-Агро":

Термін дії поточного сертифікату - до 31.08.2020 року.

Повернутися назад