28.12.2018

У Києві відбувся ІІ ERP FORUM

18 грудня 2018 року в м. Київ відбувся ІІ ERP FORUM присвячений лінійці програмних продуктів та успішних впроваджень рішень BAS для автоматизації корпоративного ринку.

Відеозапис конференції можна переглянути тут.

Учасники конференції ознайомилися з сучасними можливостями підвищення ефективності управління бізнесом, організації обліку, контролю і аналізу фінансових і матеріальних ресурсів за допомогою інноваційних програмних продуктів BAS та нових сервісних інструментів.

Досвідом успішних впроваджень ERP-систем в різних сегментах бізнесу поділилися компанії: "REARDEN GROUP", "РАРУС ДНІПРО", "КОМІНТЕХ", "БІЗНЕС ПРОГРАМИ", "ЯНВАРЬ•UA", "А4". Їхні виступи викликали чималий інтерес у представників бізнесу.

В рамках конференції всі учасники могли отримати професійні консультації від провідних компаній-автоматизаторів: "ЯНВАРЬ•UA", "ІНТЕГРА", "КОДЕРЛАЙН", "ІН-АГРО", "БІЗНЕС ПРОГРАМИ", "А4", "СОФТКОМ".

Висловлюємо подяку членам Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу за активну участь у Вернісажі, доповідачам за актуальні і професійні виступи, а також всім слухачам, які відвідали конференцію!

Повернутися назад