25.04.2019

Плани підвищення цін на програмний продукт "1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством"

Випуск у 2007 році програмного продукту "1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством" став технологічним і методологічним проривом у автоматизації бізнесу українських підприємств. Після 12 років з моменту випуску даний програмний продукт залишається популярним і затребуваним на поточний момент.

На жаль, за період, що минув, продукт застарів як технологічно, так і функціонально, і його розвиток в подальшому не планується. При цьому, беручи до уваги затребуваність програмного продукту "1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством", він не знімається з продажу і продовжує підтримуватися в актуальному стані. Як сказано вище – цей програмний продукт розроблявся на технологіях попереднього покоління, які на поточний момент поступово застарівають. Такі технології вимагають все більших витрат для підтримки продукту в актуальному стані. З огляду на зростання витрат як на підтримку високої якості самого рішення, що базується на застарілих технологіях, так і знань фахівців, що займаються роботою з ним, на семінарі САБ більшістю голосів присутніх учасників прийнято рішення про необхідність підвищення цін на цей програмний продукт.

Повідомляємо, що з 01.07.2019 року планується підвищити ціни на програмний продукт "1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством". Ціни, які планується встановити з 01.07.2019 р., наведені у таблиці.

Найменування

Рекомендована роздрібна
ціна, грн. без ПДВ

1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством

22 000

Рекомендуємо членам САБ повідомити ваших потенційних клієнтів і існуючих користувачів про заплановане підвищення цін для того, щоб у них була можливість спокійно оцінити ситуацію і прийняти зважене рішення про покупку або апгрейд продуктів за старими цінами.

Звертаємо увагу, що розміщені членами САБ заявки на покупку можуть бути відвантажені за старими цінами тільки до 27 червня 2019 р. включно (останній робочий день червня 2019 р.). Починаючи з 1 липня 2019 року відвантаження буде здійснюватися за новими цінами незалежно від дати розміщення заявки.

Повернутися назад