21.06.2019

Зміна комплектації основних поставок BAS і початок продажів електронних поставок клієнтських ліцензій BAS

Програмні продукти для автоматизації бізнесу під торговою маркою BAS почали продаватися в Україні з січня 2018 року. На поточний момент програмні продукти лінійки BAS пропонуються як для корпоративного ринку (BAS ERP, BAS Документообіг КОРП, BAS Управління холдингом), так і для масового ринку (BAS Управління торгівлею, BAS Роздрібна торгівля).

Програмні продукти BAS активно розвиваються і цим листом користувачі та партнери сповіщаються про зміну комплектації існуючих основних поставок програмних продуктів BAS, а також про початок продажів електронних поставок клієнтських ліцензій на додаткові робочі місця і сервер під торговою маркою BAS.

З 25.06.2019 р. змінюється склад електронних поставок нижчеперелічених програмних продуктів BAS:

  • BAS ERP
  • BAS ERP. Ліцензія для дочірніх підприємств і філій
  • BAS ERP. NFR
  • BAS Управління холдингом
  • BAS Управління холдингом. Ліцензія для дочірніх підприємств і філій
  • BAS Управління холдингом. NFR
  • BAS Документообіг КОРП
  • BAS Управління торгівлею
  • BAS Управління торгівлею (комплект для пільгового переходу)
  • BAS Роздрібна торгівля

У поставку прикладних рішень BAS включено платформу Business Automation Framework (BAF), відповідне прикладне рішення, а також необхідну документацію і користувацьку угоду.

Порядок продажу вищеперелічених продуктів не змінився.

З 25.06.2019 р. в продажу електронні поставки клієнтських ліцензій BAS:

Найменування
Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ
BAS Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце
3 300
BAS Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць
11 610
BAS Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць
22 290
BAS Клієнтська ліцензія на 20 робочих місць
42 360
BAS Клієнтська ліцензія на 50 робочих місць
100 500
BAS Клієнтська ліцензія на 100 робочих місць
183 600
BAS Клієнтська ліцензія на 300 робочих місць
546 000
BAS Клієнтська ліцензія на 500 робочих місць
906 000
BAS Ліцензія на сервер 32
24 600
BAS Ліцензія на сервер 64
42 600
BAS Ліцензія на сервер МІНІ
9 000

 

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ

Розповсюдження та впровадження програмних продуктів ведеться тільки членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

Програмний продукт поставляється в електронному вигляді. У комплект поставки програмного продукту входить користувацька угода, ПІН-код для клієнтської ліцензії на відповідну кількість робочих місць або на відповідний сервер платформи, ПІН-код для реєстрації продукту на порталі інформаційно-технологічного супроводу (далі – Портал ІТС).

Після придбання програмного продукту партнеру в його особистий кабінет на Порталі ІТС за адресою https://portal.bas-soft.eu/ буде передано комплект електронної поставки.

Продукт реєструється в базі технічної підтримки в момент продажу. Паперові варіанти користувацьких угод не друкуються. Для підтвердження права використання ліцензійного продукту користувачеві достатньо роздрукувати електронний варіант заповненої користувацької угоди і мати документи, що підтверджують легальність придбання.

Партнер може передати користувачеві продукт різними способами:

  • завантажити та особисто встановити продукт на комп'ютер користувача
  • переслати комплект поставки електронною поштою
  • зареєструвати продукт в особистому кабінеті користувача на Порталі ІТС за адресою https://portal.bas-soft.eu/, після чого в особистому кабінеті користувача з'являться посилання на завантаження дистрибутива та ПІН-кодів, необхідних для активації продукту.

Звертаємо увагу, посилання на завантаження дистрибутива будуть дійсні протягом 30 днів з моменту "відвантаження" продукту партнеру.

 

АПГРЕЙДИ

Апгрейди клієнтських ліцензій

Користувачам основних поставок програмних продуктів "BAS" надається можливість, у разі потреби, замінити або збільшити наявну у них кількість клієнтських ліцензій "1С:Підприємство" і/або "BAS" шляхом обміну (апгрейду). Для проведення обміну додаткових ліцензій користувачам слід звертатися до обслуговуючої компанії.

Обмін ліцензій виконується тільки для зареєстрованих користувачів програмних продуктів, що мають діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Обмін клієнтських ліцензій здійснюється згідно порядку, описаного в цьому інформаційному листі.

Вартість обміну клієнтських ліцензій = Вартість придбаних ліцензій - Залікова вартість ліцензій, що здаються.

Вартість придбаних ліцензій розраховується складанням вартості придбаних продуктів за прайс-листом. Залікова вартість ліцензій, що здаються (в цінах кінцевого користувача) визначається сумарною кількістю робочих місць, які забезпечуються ліцензіями, що здаються.

Продукт для придбання
Продукт, що здається
Залікова вартість
BAS. Клієнтська ліцензія. Електронна поставка
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Електронна поставка
За заліковою вартістю
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Коробкова версія (програмний захист)
За заліковою вартістю
BAS. Клієнтська ліцензія. Електронна поставка
Апгрейд не передбачений
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Коробкова версія (USB)
За заліковою вартістю
 

Приклади розрахунку вартості апгрейда:

Приклад 1. У користувача є дві коробкові клієнтські ліцензії 1С:Підприємства (USB) на 1 робоче місце. Йому необхідно збільшити кількість робочих місць до 5. У цьому випадку обмін дозволено на BAS. Клієнтська ліцензія на 5 р.м. Електронна поставка.
Вартість обміну складе = 11610 - 5078 = 6532 грн.

Приклад 2. У користувача є одна версія коробкова клієнтська ліцензія 1С:Підприємства (програмний захист) на 10 робочих місць. Він хоче змінити її на клієнтську ліцензію BAS. Обмін дозволено на BAS. Клієнтська ліцензія на 10 р.м. Електронна поставка.
Вартість обміну складе 300 грн.

Приклад 3. У користувача є одна клієнтська ліцензія 1С:Підприємства (електронна поставка) на 5 робочих місць і клієнтська ліцензія на BAS (електронна поставка) на 1 робоче місце. Він хоче збільшити кількість робочих місць до 10. Обмін дозволено на BAS. Клієнтська ліцензія на 10 р.м. Електронна поставка.
Вартість обміну складе = 22290 - 13446 = 8844 грн.

Приклад 4. У користувача є одна клієнтська ліцензія BAS (електронна поставка) на 1 робоче місце. Він хоче збільшити кількість робочих місць до 5. Обмін не дозволено.

Для проведення обміну електронних поставок клієнтських ліцензій, користувачеві необхідно надати партнеру заяву із зобов'язанням видалити з комп'ютера файл програмної ліцензії після виконання зміни. Заява має бути підписана керівником організації. Бланк заяви в електронному вигляді можна завантажити тут https://files.unionba.eu/files/15/orders/276/zv_plupg_ukr_bas.xls.

Партнер, який виконує апгрейд, подає заявку у розділі технічної підтримки партнерів і додає до заявки відскановану заяву користувача. Після відвантаження партнеру нового продукту, всі ПІН-коди комплекту, що здається, стають неактивними (недоступними для виконання операцій з ліцензіями).

 

Апгрейди серверних ліцензій

Ліцензії BAS на сервер можна придбати на умовах обміну (апгрейду). Для проведення обміну (апгрейду) користувачам слід звертатися до партнерів-учасників САБ.

Увага! Апгрейд з "BAS Ліцензія на сервер МІНІ" (або аналогічної ліцензії на сервер МІНІ 1С:Підприємства) на версії серверних ліцензій з підтримкою більшої кількості робочих місць, рекомендується проводити на відповідний тип сервера BAS, залежно від його первинної активації. Наприклад, якщо BAS Ліцензія на сервер МІНІ був активований і використаний як 64-розрядний, рекомендуємо проводити апгрейд тільки на продукти "BAS Ліцензія на сервер 64". В іншому випадку працездатність не гарантується!

Ціна апгрейда зі збільшенням кількості робочих місць становить: вартість придбаного продукту мінус вартість продукту, що здається плюс 27 грн., але не менше половини вартості продукту.

Ціна апгрейда сервера 1С:Підприємство на аналогічний BAS сервер виконується за фіксованою ціною, яка становить 300 грн.

Приклад 1. Користувачем придбано "1С:Підприємство 8.3 Сервер МІНІ на 5 підключень" і необхідно використовувати сервер без обмеження з підключень. Користувач може придбати "BAS Ліцензія на сервер 64" на пільгових умовах, сплативши при цьому: 42600 - 9000 + 27 = 33627 грн.

Приклад 2. Користувачем придбано 1С:Підприємство 8.3 Сервер МІНІ на 5 підключень" і він хоче замінити його на "BAS Ліцензія на сервер МІНІ" на пільгових умовах, сплативши при цьому: 300 грн.

Для виконання апгрейда необхідно повернути ключі захисту і реєстраційні анкети, що входять у поставку продуктів, що здаються (користувацька угода і ключ захисту платформи, за наявності перелічених комплектуючих). У разі апгрейда продуктів з програмним захистом користувач зобов'язаний вилучити зі свого комп'ютера файл ліцензії продукту, що здається в апгрейд.

 

Заміна типу захисту

Зареєстрованим користувачам вищеперелічених електронних поставок ліцензій BAS надається можливість платної заміни типу захисту з програмного на апаратний:

Найменування
Рекомендована роздрібна ціна, грн. з ПДВ 20%
Доповнення до ліцензій
2 100

Для заміни програмного захисту клієнтських і серверних ліцензій BAS на апаратний користувачам треба звертатися до обслуговуючих компаній.

Після заміни ключа захисту ПІН-коди відповідних електронних клієнтських і серверних ліцензій блокуються в центрі ліцензування.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Підтримка зареєстрованих користувачів програмних продуктів BAS здійснюється Лінією консультацій за наявності договору Інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Консультації з роботи платформи BAF і прикладних рішень BAS надаються з 9:30 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефонами: (044) 222-72-10, (044) 222-72-45
  • електронною поштою: hotline@bas-soft.eu

Оновлення платформи BAF і прикладних рішень BAS публікуються на сайті https://dl.bas-soft.eu. Доступ на сайт здійснює за логіном і паролем доступу на Портал ІТС.

Повернутися назад