06.11.2020

Компанія "Орбіс-Т" (м. Харків) підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації компанія "Орбіс-Т" (м. Харків) підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Компанія "Орбіс-Т" (м. Харків) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Харкові та Харківській області рекомендуємо звертатися в компанію "Орбіс-Т".

 

Інформація про компанію:

Компанія "Орбіс-Т" з 1992 року працює на ринку програмного забезпечення економічного сектору України. "Орбіс-Т" надає послуги з продажу, впровадження, навчання та обслуговування користувачів облікових систем автоматизації бізнесу.

Компанія "Орбіс-Т" набула статусу "Кандидат у Центр ERP", що підтверджує наявність необхідних компетенцій та досвіду успішних впроваджень на виробничих підприємствах Харківщини.

Протягом багатьох років компанія "Орбіс-Т" підтверджує статус "Кращий регіональний партнер" компанії CONTO в Харківській області. Співробітники компанії пройшли атестації з використання програмних продуктів автоматизації бізнесу та мають необхідні сертифікати у сфері регулярного супроводу.

Важливі складові якісного супроводу від компанії "Орбіс-Т":

  • Самостійний підрозділ лінії консультацій, який надає професійну консультативну допомогу клієнтам усіма можливими сучасними форматами комунікації
  • Навчальний центр, в якому викладачі проводять навчання слухачів за авторськими методиками, а також викладають сертифіковані курси, що розроблені методистами проєкту "Центри сертифікованого навчання"

 

Основні напрямки діяльності:

  • Комплексний супровід програмних продуктів за Стандартом інформаційно-технологічного супроводу
  • Впровадження і адаптація типових конфігурацій під задачі замовника
  • Консультування і навчання користувачів програмних продуктів
  • Проведення тестування рівня Професіонал
  • Генерація ключів кваліфікованого електронного підпису

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС

 

Контактна інформація:

Компанія "Орбіс-Т"
Адреса: м. Харків, вул. Дарвіна, 17А
Телефон: +38 (057) 756-70-79
E-mail: orbis@orbis.com.ua
Сайт: www.orbis.com.ua

* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад