09.06.2021

Зняття з продажу і підтримки галузевих програмних продуктів для роздрібної торгівлі

Галузеві продукти для роздрібної торгівлі були розроблені на базі рішення "Роздрібна торгівля для України", яке знято з продажу в 2019 році (детальніше в новині від 27.02.2019 року) і вже досить тривалий час не підтримується. З огляду на технологічне відставання нижчеперелічених галузевих продуктів, а також через істотне падіння активності в ряді сфер українського бізнесу і відповідного падіння попиту на програмні продукти для роздрібної торгівлі, подальший розвиток і підтримка цих продуктів стають нерентабельними.

Виходячи з вищесказаного, сповіщаємо користувачів і партнерів про те, що з 01.07.2021 р. знімаються з продажу і підтримки нижчеперелічені галузеві програмні продукти для роздрібної торгівлі, що містять конфігурації:

  • "Аптека для України"
  • "Магазин одягу та взуття для України"
  • "Магазин побутової техніки та засобів зв'язку для України"
  • "Ювелірний магазин для України"

На сьогодні сучасним продуктом для автоматизації операцій роздрібної торгівлі є "BAS Роздрібна торгівля", який постійно вдосконалюється, і частина специфічної галузевої функціональності може перекриватися його можливостями. Даний продукт рекомендується купувати користувачам, зацікавленим в автоматизації роздрібної торгівлі.
 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Випуск оновлень та інша технічна підтримка перелічених вище галузевих програмних продуктів для роздрібної торгівлі буде припинено одночасно зі зняттям з продажу з 01.07.2021 р. Організацій, що використовують ці продукти, просимо прийняти до уваги дану інформацію.

Існуючим користувачам продуктів, що включають вищеперераховані конфігурації, рекомендуємо скористатися пільговим переходом на продукт "BAS Роздрібна торгівля" (див. розділ "Апгрейд на пільгових умовах"). Для пільгового апгрейду і перенесення накопичених даних рекомендуємо звертатися до членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

Звертаємо увагу, що електронні поставки вищевказаних програмних продуктів будуть доступні до завантаження до 31.07.2021 р. Починаючи з 01.08.2021 р. завантажити електронну поставку зазначених продуктів на Порталі ІТС буде неможливо.

 

АПГРЕЙД

Апгрейд на пільгових умовах

Придбати продукт "BAS Роздрібна торгівля" на умовах апгрейду за фіксованою ціною 300 грн. можуть зареєстровані користувачі перерахованих вище галузевих програмних продуктів для роздрібної торгівлі за наявності діючого договору ІТС.

Звертаємо увагу, що пільговий апгрейд виконується тільки на основну поставку товару без урахування додаткових і серверних ліцензій. Обмежень за термінами пільгового апгрейду немає.

Повернутися назад