23.12.2021

У Києві відбувся IV ERP FORUM

15 грудня 2021 року, в конференц-холі "Депо" (м. Київ), відбувся IV ERP FORUM, присвячений лінійці програмних продуктів та успішним впровадженням рішень BAS для автоматизації корпоративного ринку.

Конференцію відвідало більше 100 учасників, а також близько 300 учасників переглянули онлайн-трансляцію.

Найбільше учасників зацікавила доповідь про розширення функціональності в новій редакції "BAS ERP". Також, велику увагу було приділено важливим аспектам ведення корпоративних проектів автоматизації – від ролі проекту впровадження, як частини трансформації бізнесу, до ІТ-супроводу. Зокрема, було представлено "Технологію корпоративного впровадження", яка дозволяє підвищити якість та швидкість складних проектів і "Практичну технологію корпоративного супроводу" для забезпечення підтримки і розвитку впровадженої системи з гарантованим рівнем супроводу.

Досвідом успішних проектів впроваджень ERP-систем в різних галузях у своїх виступах поділилися компанії-члени САБ: "А4", "CONTO", "IT.ARTEL", "TQM SYSTEMS", "WE.CODE", "КАМАЛА СОФТ", "КОДЕРЛАЙН", "СОФТКОМ", "РАСК. ІН-АГРО", "ЯНВАРЬ•UA".

Відеозапис виступів можна переглянути на YouTube-каналі BAS.

На Вернісажі партнерських рішень, який було організовано в рамках конференції, всі учасники могли отримати професійні консультації від провідних компаній-автоматизаторів: "CONTO", "WE.CODE", "БІЗНЕС ПРОГРАМИ", "КОДЕРЛАЙН", "РАСК. ІН-АГРО", "СОФТІНФОРМ", "СОФТКОМ", "ЦИФРОВІ ІННОВАЦІЇ", "ЯНВАРЬ•UA", "A4".

Висловлюємо подяку членам Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу за активну участь у Вернісажі партнерських рішень, доповідачам за актуальні і професійні виступи, а також всім слухачам, які відвідали конференцію!


  

  

  

  

Повернутися назад