25.04.2018

Платна підтримка редакції 1.2 "Бухгалтерії для України"

У жовтні 2016 року була випущена нова редакція 2.0 програми "Бухгалтерія для України", яка була розвитком редакції 1.2, розроблена на сучасному інтерфейсі "Таксі" та містила низку нововведень практично у всіх підсистемах обліку. Одночасно з випуском нової редакції 2.0 було оголошено про плани підтримки попередньої редакції 1.2 до кінця здачі звітності за 2017 рік (до кінця квітня 2018 року).

За ці півтора роки більшість користувачів "Бухгалтерія для України" перейшли на нову редакцію 2.0. Однак до нас надходять звернення як від користувачів, так і від компаній – членів "Спілки автоматизаторів бізнесу" з проханнями продовжити підтримку попередньої редакції 1.2. Основна причина подібних звернень – для кастомізованих рішень користувачів перехід на нову редакцію 2.0 потребує більше часу і деякі проекти переходу буде завершено тільки протягом 2018 року.

Для забезпечення безперервної роботи користувачів редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України", які не встигли завершити процедуру переходу на нову редакцію 2.0, а також з урахуванням думки компаній – членів "Спілки автоматізаторів бізнесу", прийнято рішення про продовження підтримки редакції 1.2 "Бухгалтерія для України" на платній основі до кінця 2018 року. Починаючи з 2019 року підтримку редакції 1.2 планується припинити.

З травня 2018 року для отримання оновлень та іншої технічної підтримки редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" версій ПРОФ і Базова користувачам потрібно:

  • мати діючий договір Інформаційно-технологічного супроводу (ІТС);
  • придбати та активувати сервіс "Оновлення редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України"".

Сервіс "Оновлення редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України"" можна придбати в необхідній кількості (відповідно до часу, який потрібний для завершення переходу на редакцію 2.0), він діє протягом місяця з моменту активації. Наведена вартість може бути збільшена відповідно до складності та обсягів розробки оновлень. Вартість раніше придбаного, але неактивованого сервісу не переглядається.

Запуск платної підтримки дозволить користувачам завершити проекти переходу на нову редакцію 2.0 програми "Бухгалтерія для України" без зупинки поточної роботи.

Найменування
Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ
Сервіс "Оновлення редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України на 1 місяць""
360

 

Придбання сервісу

Для придбання та активації сервісу "Оновлення редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України"" рекомендуємо користувачеві звертатися до обслуговуючої компанії, до Центрів Супроводу або до Сертифікованих Сервісних партнерів у регіоні, зі списком можна ознайомитися на сторінці http://its.1c.ua/partners.

 

Поставка сервісу

Дані для активації сервісу поставляються у вигляді бланка, що містить серійний номер і ПІН-код для активації сервісу.

 

Активація сервісу

Для самостійної активації сервісу "Оновлення редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України"" користувачеві необхідно зайти в особистий кабінет на сайті https://portal.1c.eu/ і активувати сервіс.

Потім заповнити активаційну анкету, в якій вказати:

  1. конфігурацію "Бухгалтерія для України", редакція 1.2;
  2. з якої дати почне діяти сервіс, що активується;
  3. серійний номер і ПІН-код для активації сервісу.

У результаті виконання цих дій активація буде виконана, період підтримки продовжений, а користувачеві стануть доступні оновлення у сервісі "Оновлення програм" і консультаційні послуги.

Якщо на першому етапі у списку продуктів відсутня необхідна конфігурація, то користувачеві слід зареєструвати ПП згідно зі стандартною процедурою за ПІН-кодом на сайті https://portal.1c.eu/software або звернутися для реєстрації до обслуговуючої компанії.

 

Перехід з редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" на редакцію 2.0

Всі користувачі програми "Бухгалтерія для України" можуть перейти на нову редакцію 2.0 в рамках поточної технічної підтримки:

  • користувачі ПРОФ версії – за наявності діючого договору ІТС;
  • користувачі Базовою версії – безкоштовно.

Перехід на актуальну версію програми редакції 2.0 здійснюється оновленням актуальної версії програми редакції 1.2 (на момент виходу поточного інформаційного листа – 1.2.44), при цьому накопичені облікові дані повністю зберігаються. Користувачам, у яких встановлена старіша версія програми редакції 1.2, необхідно попередньо виконати оновлення конфігурації до актуальної версії.

Повернутися назад